Groothandel

GROOTHANDEL

Heb jij een eigen vereniging, winkel of groothandel en wil jij grote partijen Dendrobena wormen inkopen? Neem contact met ons op voor gunstige inkoopprijzen. Op deze pagina bestel je eenvoudig en snel grote volumes. De wormen leveren wij altijd met meer leef bodem en voer voor het onderhoud.
Bij Visworm.nl kan je ook terecht voor handige lege cups om zelf jouw wormen te verpakken. Jij kan als winkelier voordelig jouw wormen inkopen en de marges vergroten. Jij bepaalt zelf de hoeveelheid die jij aanbiedt aan jouw klanten. De cups zijn ook handig te gebruiken voor maden en meelwormen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Waar wij jou blij mee maken

Wij staan voor kwaliteit. Kwalitatief goede Dendrobena wormen voor verenigingen, winkels en groothandels. Maak jouw klanten blij met onze Dendrobena wormen.

Snelle levering

Onze passie gecombineerd met de ervaring die wij in huis hebben, zorgt ervoor dat wij kwaliteit kunnen leveren. Bovendien staan wij garant voor een snelle levering! Ben jij op zoek naar kwaliteit en een snelle levering? Bestel dan snel en eenvoudig jouw Dendrobena wormen online tegen gunstige prijzen!