Over ons

Wie we zijn

De geschiedenis van visworm.nl / Regenwuermerkaufen.de gaat tot 25 jaar terug in de tijd. Al ruim 25 jaar hebben wij ervaring in het kweken, grootbrengen en leveren van Dendrobena wormen aan vissers. Wij willen het de vissers zo gemakkelijk mogelijk maken om kwalitatief goede wormen te kunnen bestellen.

De Dendrobena worm is een kwalitatief goede worm en staat bekend om zijn uitstekende eigenschappen. Een van deze eigenschappen is dat de worm zeer geschikt is om te verpakken. Wij kweken de wormen en mestpieren in een indoor-kwekerij. Door gebruik te maken van een indoor-kwekerij, kunnen wij de optimale temperatuur en leefomgeving voor de wormen realiseren.

Wij streven bij visworm.nl / Regenwuermerkaufen.de er naar, om ten alle tijden alle maten wormen aanwezig te hebben. Mochten wij onverhoopt toch bepaalde maten niet beschikbaar hebben, dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling alsnog geleverd kan worden. Wij gebruiken dan wormen van eigen geselecteerde collega’s. Hiermee kunnen wij garanderen dat jouw bestelling altijd geleverd kan worden!

Onze winkel

We doen zaken om de visserij te verbeteren

Bezoek nu en winkel.