Voederwormen

Voederwormen

Dendrobena wormen zijn eiwitrijke wormen. Dit is een van de redenen waarom deze wormen zeer geliefd zijn als voer. Vooral bij vogels, vissen en reptielen is dit een geliefd soort voer. Dendrobena wormen worden veelal gebruikt bij het voeren van Lijsters, Baardagamen en Hagedissen. Wij adviseren ten allen tijde om speciaal gekweekte wormen te gebruiken bij het voeren. Onze wormen worden enkel verzorgt met natuurlijke producten, dus geen pesticiden en antibiotica.

Bestelling en levering Dendrobena wormen

De Dendrobena wormen van Visworm.nl kan je dagelijks bestellen in onze webshop. Elke maandag en woensdag zorgen wij ervoor dat de wormen geleverd worden. Kan je echt niet wachten en heb je de wormen eerder nodig? Of ben je van plan om een grote hoeveelheid te bestellen? Neem contact op via Facebook messenger of e-mail en vraag naar de mogelijkheden. In onderling overleg is het mogelijk om jouw Dendrobena wormen eerder te leveren. Vis verstandig en kies voor de kwalitatief goede wormen van Visworm.nl.

Verzorging van Dendrobena wormen

De Dendrobena wormen van Visworm.nl worden optimaal verzorgd. Hiervoor volgen wij elke keer hetzelfde proces. De wormen krijgen iedere week hun voeding. Daarnaast worden de wormen iedere vier weken uitgezeefd en krijgen ze een verse bedding. De bedding waarin wij kweken, is speciaal samengesteld voor een ideale leefomgeving.
De bodem bestaat vooral uit turf en papierpulp. Hier wordt wekelijks krachtvoer aan toegevoegd. Bovendien zorgen wij ervoor dat de wormen 24 uur per dag licht krijgen en dat de voeding speciaal wordt samengesteld. Het resultaat? Optimaal gekweekte Dendrobena wormen voor vissers!

Niet goed? Geld terug!

Waar wij jou blij mee maken

Ondervind jij problemen met de kwaliteit van de Dendrobena wormen? Je krijgt jouw geld retour, wanneer er kwaliteitsproblemen worden geconstateerd.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij staan voor kwaliteit. Kwalitatief goede Dendrobena wormen voor de witvisser, particulier, winkelier en wedstrijdvisser. Win wedstrijden met onze wedstrijd winnaars!

Snelle levering

Onze passie gecombineerd met de ervaring die wij in huis hebben, zorgt ervoor dat wij kwaliteit kunnen leveren. Bovendien staan wij garant voor een snelle levering!
Ben jij op zoek naar kwaliteit en een snelle levering? Bestel dan snel en eenvoudig online jouw Dendrobena wormen!
DendrobenaKLEIN MIDDELGROOTMIX
500 GRAM13.9511.959.9511.95
1 KG19.9518.9517.9518.95
5 KG89.9584.9579.8584.95